Specialrejser

Specialrejser

Vores specielle golfrejser er spændende temarejser. Her tilbyder vi noget helt unikt, som måske bare er tilgængeligt i en kort periode. Det kan blandt andet være nye desitinationer, hvor der foruden gode golfbaner også er noget kulturelt eller naturmæssig spektakulært at komme efter - med det kan også være golfevents som The Masters, Ryder Cup eller andre helt unikke golfoplevelser.

Så hold øje med siden - hvis du er på udgik efter en golfoplevelse lidt ud over det sædvanlige!

Fra 47 995 ,-

Sydafrika, Rovos Rail

Pretoria

Pretoria starter med to dage på Boutique hotel i Pretoria inden man stiger på det imponerende Rovos Rail og tilbringer de næste 9 dage ombord på verdens mest luksuriøse tog - hvor lækre golfbaner og vilde naturoplevelser venter.

Fra 47 995 ,-

Sydafrika, Rovos Rail

Western Cape

Western Cape med Rovos Rail er en unik rejseoplevelse i Sydafrika fra fascinerende Cape Town videre til Stellenbosch, hvor fremragende golf og kulinariske oplevelser venter - afsluttende med golf og safari i Kryger National Park i Swaziland.

Krydstogt, flere lande

Golfkrydstogt i Middelhavet

Om bord på skibet venter en ny og ubekymret verden af daglige oplevelser. Hver morgen vågner du op i en ny havn og har mulighed for at deltage i interessante udflugter eller spille golf. I løbet af turen besøger du fire golfbaner i tre forskellige lande.